Martijn Krabbé en Chantal Janzen balen dat ze niet bij ruzie Lil’ Kleine en Anouk waren

Martijn Krabbé en Chantal Janzen balen dat ze niet bij ruzie Lil’ Kleine en Anouk waren

<em>Martijn Krabbé</em> en <em>Chantal Janzen</em> balen dat ze niet bij ruzie <em>Lil’ Kleine</em> en <em>Anouk</em> waren Anouk en Lil’ Kleine schijnen knallende ruzie te hebben en willen daarom niet met elkaar in de studio van The Voice zijn. “Ik was er niet bij. Er schijnt een botsing te hebben plaatsgehad, een akkefietje, waardoor ze nu wat problemen hebben met elkaar”, aldus Martijn Krabbé. Popcorn“Best wel jammer dat we er niet bij zijn geweest”, vult de nieuwe The Voice-presentatrice Chantal Janzen hem aan. “Dan had ik er met een zak popcorn bij gezeten.” De presentatoren blijven vrij vaag over de ruzie tussen Lil’ Kleine en Anouk. De zangeres zou zelfs gezegd hebben dat ze niet meer met hem in een ruimte wil zijn. “Dat schijnt Anouk gezegd te hebben, ja. Het kwam goed uit dat we met de knock-outs gast-coaches op het programma hadden staan.” Bekijk het hele interview met Chantal Janzen en Martijn Krabbé over de ruzie van Anouk en Lil’ Kleine in de video van RTL Boulevard hierboven. Ali B over coaches The Voice of Holland: 'Vier TBS'ers in stoelen' Bekijk deze video » Vechten Anouk en Lil’ Kleine elkaar The Voice-studio uit? Bekijk deze video »
TV :
Martijn Krabbé en Chantal Janzen balen dat ze niet bij ruzie Lil’ Kleine en Anouk waren

Anouk en Lil’ Kleine schijnen knallende ruzie te hebben en willen daarom niet met elkaar in de studio van The Voice zijn. “Ik was er niet bij. Er schijnt een botsing te hebben plaatsgehad, een akkefietje, waardoor ze nu wat problemen hebben met elkaar”, aldus Martijn Krabbé.

Popcorn
“Best wel jammer dat we er niet bij zijn geweest”, vult de nieuwe The Voice-presentatrice Chantal Janzen hem aan. “Dan had ik er met een zak popcorn bij gezeten.” De presentatoren blijven vrij vaag over de ruzie tussen Lil’ Kleine en Anouk. De zangeres zou zelfs gezegd hebben dat ze niet meer met hem in een ruimte wil zijn. “Dat schijnt Anouk gezegd te hebben, ja. Het kwam goed uit dat we met de knock-outs gast-coaches op het programma hadden staan.”

Bekijk het hele interview met Chantal Janzen en Martijn Krabbé over de ruzie van Anouk en Lil’ Kleine in de video van RTL Boulevard hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Voice of Holland
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martijn Krabbé en Chantal Janzen balen dat ze niet bij ruzie Lil’ Kleine en Anouk waren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen