Beau van Erven Dorens kan het weer niet laten: hij zingt Frozen-hit 'Let It Go'

Beau van Erven Dorens kan het weer niet laten: hij zingt Frozen-hit 'Let It Go'

<em>Beau van Erven Dorens</em> kan het weer niet laten: hij zingt <em>Frozen</em>-hit 'Let It Go' In 2013 verscheen de immens populaire Disneyfilm Frozen, die een gigantische hit opleverde: 'Let It Go'. Zes jaar lang was het nummer ontelbaar vaak op de radio te horen, en iedereen kon het meezingen. Nu Frozen 2 er aan komt wordt het tijd om afscheid te nemen. OptredenDat vindt ook Beau van Erven Dorens, die het opnieuw niet kan laten: hij pakt de microfoon op om het nummer live in de uitzending van Beau voor de allerlaatste keer ten gehore te brengen. Dat gaat zeker niet zonder schoonheidsfoutjes, maar het Oscarwinnende liedje is dan ook niet heel eenvoudig om te zingen. Gelukkig krijgt Beau hulp van een koor. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. De eerste prachtige beelden van de nieuwe Disney animatiefilm Frozen 2 Bekijk deze video » Frozen 2: Is dit de opvolger van Elsa's hit Let it go? Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau van Erven Dorens kan het weer niet laten: hij zingt Frozen-hit 'Let It Go'

In 2013 verscheen de immens populaire Disneyfilm Frozen, die een gigantische hit opleverde: 'Let It Go'. Zes jaar lang was het nummer ontelbaar vaak op de radio te horen, en iedereen kon het meezingen. Nu Frozen 2 er aan komt wordt het tijd om afscheid te nemen.

Optreden
Dat vindt ook Beau van Erven Dorens, die het opnieuw niet kan laten: hij pakt de microfoon op om het nummer live in de uitzending van Beau voor de allerlaatste keer ten gehore te brengen. Dat gaat zeker niet zonder schoonheidsfoutjes, maar het Oscarwinnende liedje is dan ook niet heel eenvoudig om te zingen. Gelukkig krijgt Beau hulp van een koor.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens kan het weer niet laten: hij zingt Frozen-hit 'Let It Go' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV