Chantal Janzen kiest massage voor mooier uiterlijk: ‘Ik wil nog niet spuiten of snijden’

Chantal Janzen kiest massage voor mooier uiterlijk: ‘Ik wil nog niet spuiten of snijden’

<em>Chantal Janzen</em> kiest massage voor mooier uiterlijk: ‘Ik wil nog niet spuiten of snijden’ Chantal Janzen wil er graag beter uitzien en gaat daarom voor een (pijnlijke) bindweefselmassage. “Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik iets aan mijn lijf, aan mijn gezicht wil laten doen”, vertelt de presentatrice in bovenstaande video. “Maar ik wil nog niet spuiten of snijden.” Daarom neemt visagist Leco van Zadelhoff haar mee naar een speciale masseuse. Bekijk de hilarische beelden van Chantal Janzen die een pijnlijke massage krijgt in de &C-video hierboven. Chantal Janzen sloopt The Voice draaistoelen op haar eerste werkdag Bekijk deze video » Martijn Krabbé en Chantal Janzen balen dat ze niet bij ruzie Lil’ Kleine en Anouk waren Bekijk deze video »
Entertainment :
Chantal Janzen kiest massage voor mooier uiterlijk: ‘Ik wil nog niet spuiten of snijden’

Chantal Janzen wil er graag beter uitzien en gaat daarom voor een (pijnlijke) bindweefselmassage. “Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik iets aan mijn lijf, aan mijn gezicht wil laten doen”, vertelt de presentatrice in bovenstaande video. “Maar ik wil nog niet spuiten of snijden.” Daarom neemt visagist Leco van Zadelhoff haar mee naar een speciale masseuse.

Bekijk de hilarische beelden van Chantal Janzen die een pijnlijke massage krijgt in de &C-video hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mooier wordt het niet
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen kiest massage voor mooier uiterlijk: ‘Ik wil nog niet spuiten of snijden’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV