Onderwijsstaking: Leraren gaan los op Dam in Amsterdam

Onderwijsstaking: Leraren gaan los op Dam in Amsterdam

<em>Onderwijsstaking</em>: Leraren gaan los op Dam in Amsterdam Vandaag is het de beurt aan de onderwijzers, zij leggen hun werk neer om te protesteren. Het onderwijs heeft inmiddels 460 miljoen euro extra gekregen van de regering, maar dat is niet genoeg. Dus woensdag gaat de onderwijsstaking gewoon door. Kijk hier LIVE naar de lerarenstaking in Amsterdam. Scholen dichtRuim 4000 scholen houden vandaag de deuren gesloten en de leraren zijn door het hele land aan het demonstreren. Zij maken zich zorgen over het grote lerarentekort en zijn niet tevreden over onder meer de onderwijskwaliteit en salarissen. Daarom zijn ze naar bijvoorbeeld de Dam in Amsterdam gegaan, daar gaan zij los op lekker stevige stampmuziek. Bekijk de lerarenstaking op de Dam in Amsterdam in de video hierboven. Lerarenstaking: Bekijk protestmars op de Erasmusbrug Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Onderwijsstaking: Leraren gaan los op Dam in Amsterdam

Vandaag is het de beurt aan de onderwijzers, zij leggen hun werk neer om te protesteren. Het onderwijs heeft inmiddels 460 miljoen euro extra gekregen van de regering, maar dat is niet genoeg. Dus woensdag gaat de onderwijsstaking gewoon door.

Kijk hier LIVE naar de lerarenstaking in Amsterdam.

Scholen dicht
Ruim 4000 scholen houden vandaag de deuren gesloten en de leraren zijn door het hele land aan het demonstreren. Zij maken zich zorgen over het grote lerarentekort en zijn niet tevreden over onder meer de onderwijskwaliteit en salarissen. Daarom zijn ze naar bijvoorbeeld de Dam in Amsterdam gegaan, daar gaan zij los op lekker stevige stampmuziek.

Bekijk de lerarenstaking op de Dam in Amsterdam in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onderwijsstaking: Leraren gaan los op Dam in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV