Verraadt vriend Fien de winnaar van Expeditie Robinson 2019?

Verraadt vriend Fien de winnaar van Expeditie Robinson 2019?

Verraadt vriend Fien de winnaar van <em>Expeditie Robinson 2019</em>? Igmar Felicia heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan over Expeditie Robinson. De dj is de vriend van Fien Vermeulen, die momenteel in het survivalprogramma te zien is, en wilde niks zeggen over wie het programma wint maar lijkt dit toch te hebben gedaan. Fien wint?“Misschien kunnen we een uitspraak doen over wie we denken dat Expeditie Robinson wint. Maar dan mag ik niet meedoen, denk ik”, zegt Felicia in de video hierboven. “Hoezo? Nu heb je eigenlijk al te veel gezegd”, reageert Kaj van der Ree. “Fien wint hè?” Bekijk het item van Igmar Felicia met uitspraken over Expeditie Robinson vanaf de 13e minuut in de video hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Thomas Berge moet Expeditie Robinson verlaten na zenuwslopende eilandraad Bekijk deze video » Plannetje Shary-An in Expeditie Robinson mislukt: ze wint de proef van Tim Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Verraadt vriend Fien de winnaar van Expeditie Robinson 2019?

Igmar Felicia heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan over Expeditie Robinson. De dj is de vriend van Fien Vermeulen, die momenteel in het survivalprogramma te zien is, en wilde niks zeggen over wie het programma wint maar lijkt dit toch te hebben gedaan.

Fien wint?
“Misschien kunnen we een uitspraak doen over wie we denken dat Expeditie Robinson wint. Maar dan mag ik niet meedoen, denk ik”, zegt Felicia in de video hierboven. “Hoezo? Nu heb je eigenlijk al te veel gezegd”, reageert Kaj van der Ree. “Fien wint hè?”

Bekijk het item van Igmar Felicia met uitspraken over Expeditie Robinson vanaf de 13e minuut in de video hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verraadt vriend Fien de winnaar van Expeditie Robinson 2019? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV