RTL crew heeft onwijs veel lol tijdens Kerst Promo opnames RTL Pakt uit

RTL crew heeft onwijs veel lol tijdens Kerst Promo opnames RTL Pakt uit

<em>RTL crew</em> heeft onwijs veel lol tijdens <em>Kerst Promo</em> opnames <em>RTL Pakt uit</em> De presentatoren van RTL zitten al in pakjes sfeer. De vrolijke crew is namelijk druk bezig met de opnames van de Kerst Promo voor dit najaar. Bridget Maasland, Luuk Ikink en Marieke Elsinga zijn onder anderen van de partij en doen tussen de opnames door alsof ze bestellingen opnemen bij een bekende fastfoodketen. De druktemakers hebben veel lol samen, dus het kan niet anders dan dat deze RTL promo gezellige Kerst beelden oplevert. View this post on Instagram A post shared by Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) Bekijk de Instagram Story van Bridget hierboven, en zie hoe de RTL presentatoren met veel plezier de Kerst promo opnemen. Bridget Maasland krijgt klap in haar gezicht: "Vuile viespeuk dat je er bent" Bekijk deze video »
Amusement :
RTL crew heeft onwijs veel lol tijdens Kerst Promo opnames RTL Pakt uit

De presentatoren van RTL zitten al in pakjes sfeer. De vrolijke crew is namelijk druk bezig met de opnames van de Kerst Promo voor dit najaar.

Bridget Maasland, Luuk Ikink en Marieke Elsinga zijn onder anderen van de partij en doen tussen de opnames door alsof ze bestellingen opnemen bij een bekende fastfoodketen. De druktemakers hebben veel lol samen, dus het kan niet anders dan dat deze RTL promo gezellige Kerst beelden oplevert.

Bekijk de Instagram Story van Bridget hierboven, en zie hoe de RTL presentatoren met veel plezier de Kerst promo opnemen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL crew heeft onwijs veel lol tijdens Kerst Promo opnames RTL Pakt uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV