Mattie en Marieke overdonderd door eindresultaat Het huis van Q

Mattie en Marieke overdonderd door eindresultaat Het huis van Q

<em>Mattie en Marieke</em> overdonderd door eindresultaat <em>Het huis van Q</em> Mattie en Marieke hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om Het huis van Q tot een mini paleisje om te toveren, en het eindresultaat mag er wezen. Op Instagram deelt het radio-koppel een promo van het interieur. Mattie en Marieke schrijven onder de beelden: "WOW! Wat. Een. Eindresultaat. We herkennen het bijna niet terug. Dank aan de stylisten. Oh wacht... dat waren wij!", grapt het stel. Wil je meer zien? Bekijk vanaf nu de hele video waarin Mattie en Marieke het eindresultaat van het huis van Q bewonderen. Mattie lacht Marieke uit om skitechniek: "Je doet zoveel verkeerd" Bekijk deze video » Behang drama met klunzige Mattie en Marieke: "Het is zo scheef als een hoepel" Bekijk deze video » Mattie en Marieke gaan los in de bouwwinkel voor Het huis van Q Bekijk deze video »
Amusement :
Mattie en Marieke overdonderd door eindresultaat Het huis van Q

Mattie en Marieke hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om Het huis van Q tot een mini paleisje om te toveren, en het eindresultaat mag er wezen. Op Instagram deelt het radio-koppel een promo van het interieur.

Mattie en Marieke schrijven onder de beelden: "WOW! Wat. Een. Eindresultaat. We herkennen het bijna niet terug. Dank aan de stylisten. Oh wacht... dat waren wij!", grapt het stel.

Wil je meer zien? Bekijk vanaf nu de hele video waarin Mattie en Marieke het eindresultaat van het huis van Q bewonderen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mattie en Marieke overdonderd door eindresultaat Het huis van Q of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV