Thierry Baudet haalt uit naar leraren: "Er moet een cultuuromslag plaatsvinden"

Thierry Baudet haalt uit naar leraren: "Er moet een cultuuromslag plaatsvinden"

<em>Thierry Baudet</em> haalt uit naar leraren: &quot;Er moet een cultuuromslag plaatsvinden&quot; In navolging van de boeren en de bouwers is het vandaag de beurt aan de leraren om te staken. Door het hele land voeren ze actie, ook in de buurt van de Tweede Kamer in Den Haag. Thierry Baudet haalt uit naar de stakers, die volgens hem één ding vergeten: er moet eerst sprake zijn van een cultuuromslag. Water aan de lippenZe willen dat het kabinet meer geld in het onderwijs steekt dan nu wordt beloofd, en meer doet om het lerarentekort aan te pakken. Talloze onderwijsinstanties zeggen namelijk dat het water ze nu écht aan de lippen staat, en dat de regering nu moet ingrijpen. Baudet vindt het allemaal prima dat ze staken voor meer geld in het onderwijs, maar hij is van mening dat er ook een cultuuromslag plaats moet vinden in het onderwijs: "Daar heb ik ze niet over gehoord." Bekijk de reportage over de lerarenstaking hierboven. Lerarenstaking: Bekijk protestmars op de Erasmusbrug Rotterdam Bekijk deze video » Onderwijsstaking: Leraren gaan los op Dam in Amsterdam Bekijk deze video » KIJK LIVE: volg hier live de landelijke onderwijsstaking in Den Haag Bekijk deze video » Lerares van het jaar over onderwijs: "Meer geld resulteert in kleinere klassen en meer aandacht voor het kind" Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet haalt uit naar leraren: "Er moet een cultuuromslag plaatsvinden"

In navolging van de boeren en de bouwers is het vandaag de beurt aan de leraren om te staken. Door het hele land voeren ze actie, ook in de buurt van de Tweede Kamer in Den Haag. Thierry Baudet haalt uit naar de stakers, die volgens hem één ding vergeten: er moet eerst sprake zijn van een cultuuromslag.

Water aan de lippen
Ze willen dat het kabinet meer geld in het onderwijs steekt dan nu wordt beloofd, en meer doet om het lerarentekort aan te pakken. Talloze onderwijsinstanties zeggen namelijk dat het water ze nu écht aan de lippen staat, en dat de regering nu moet ingrijpen. Baudet vindt het allemaal prima dat ze staken voor meer geld in het onderwijs, maar hij is van mening dat er ook een cultuuromslag plaats moet vinden in het onderwijs: "Daar heb ik ze niet over gehoord."

Bekijk de reportage over de lerarenstaking hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet haalt uit naar leraren: "Er moet een cultuuromslag plaatsvinden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV