Buitenlanders onder de indruk van koningin Máxima: "Ongelooflijk!"

Buitenlanders onder de indruk van koningin Máxima: "Ongelooflijk!"

Buitenlanders onder de indruk van <em>koningin Máxima</em>: &quot;Ongelooflijk!&quot; Koningin Máxima blijft een bezig bijtje: vandaag was ze in Den Haag voor de vijftiende conferentie van de European Venture Philanthropy Association, die zich inzet voor allerlei maatschappelijke problemen. De buitenlanders met wie ze sprak waren erg onder de indruk. RuimdenkendOnze koningin brak direct het ijs door een grapje te maken over de afwezigheid van plastic bekers, waarmee ze de buitenlandse delegatie op hun gemak stelde. Eén van hen vertelt dat ze het "ongelooflijk" vond om koningin Máxima te ontmoeten, en ze prijst haar betrokkenheid. "Ze is heel aanspreekbaar, ze lijkt ruimdenkend en geïnteresseerd in sociale rechtvaardigheid." Bekijk de reportage van Blauw bloed hierboven. Koning Willem-Alexander geeft journalist op de rode loper een snauw Bekijk deze video » Koningin Máxima reikt oeuvreprijs uit aan De Hollandsche Molen Bekijk deze video » Koning Máxima gespot met mysterieuze nieuwe armband Bekijk deze video »
Royals :
Buitenlanders onder de indruk van koningin Máxima: "Ongelooflijk!"

Koningin Máxima blijft een bezig bijtje: vandaag was ze in Den Haag voor de vijftiende conferentie van de European Venture Philanthropy Association, die zich inzet voor allerlei maatschappelijke problemen. De buitenlanders met wie ze sprak waren erg onder de indruk.

Ruimdenkend
Onze koningin brak direct het ijs door een grapje te maken over de afwezigheid van plastic bekers, waarmee ze de buitenlandse delegatie op hun gemak stelde. Eén van hen vertelt dat ze het "ongelooflijk" vond om koningin Máxima te ontmoeten, en ze prijst haar betrokkenheid. "Ze is heel aanspreekbaar, ze lijkt ruimdenkend en geïnteresseerd in sociale rechtvaardigheid."

Bekijk de reportage van Blauw bloed hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buitenlanders onder de indruk van koningin Máxima: "Ongelooflijk!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV