Samenvatting Feyenoord - Young Boys (Europa League)

Samenvatting Feyenoord - Young Boys (Europa League)

Samenvatting Feyenoord - Young Boys (Europa League) Alle hoogtepunten Feyenoord - Young Boys Samenvatting Feyenoord - Young Boys (Europa League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Young Boys in de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Feyenoord - Young Boys Op donderdag 7 november speelt Feyenoord de vierde ronde van de poulefase Europa League tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Pawel Gil. FeyenoordFeyenoord is vorige week gestart onder begeleiding van nieuwe trainer Dick Advocaat. Dat resulteerde in een mooie overwinning op VVV en een iets overtuigender veldspel. Kan Feyenoord dat donderdag voortzetten in eigen Kuip? Young BoysHet Zwitserse Young Boys is natuurlijk geen Europese hoogvlieger, al gaat de ploeg uit Bern met zes punten uit drie groepswedstrijden wel aan de leiding in groep G van de Europa League. Ze leden afgelopen weekend wel een harde klap door een flink verlies tegen middenmoter Servette (0-3). Europa LeagueOok in de vierde ronde spelen er nog drie Nederlanders in de Europa League: Feyenoord speelt tegen het Zwitserse Young Boys, PSV speelt uit tegen LASK en AZ verplaatst zich naar Kazachstan voor een wedstrijd tegen Astana. Opstelling FeyenoordVermeer; Karsdorp, Ié, Van der Heijden, Haps; Tapia, Toornstra, Kökcü; Sinisterra, Jørgensen, Berghuis. Opstelling Young BoysVolgt z.s.m. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Young Boys in de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord - Young Boys (Europa League)

Alle hoogtepunten Feyenoord - Young Boys


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Young Boys in de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Feyenoord - Young Boys

Op donderdag 7 november speelt Feyenoord de vierde ronde van de poulefase Europa League tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Pawel Gil.

Feyenoord
Feyenoord is vorige week gestart onder begeleiding van nieuwe trainer Dick Advocaat. Dat resulteerde in een mooie overwinning op VVV en een iets overtuigender veldspel. Kan Feyenoord dat donderdag voortzetten in eigen Kuip?

Young Boys
Het Zwitserse Young Boys is natuurlijk geen Europese hoogvlieger, al gaat de ploeg uit Bern met zes punten uit drie groepswedstrijden wel aan de leiding in groep G van de Europa League. Ze leden afgelopen weekend wel een harde klap door een flink verlies tegen middenmoter Servette (0-3).

Europa League
Ook in de vierde ronde spelen er nog drie Nederlanders in de Europa League: Feyenoord speelt tegen het Zwitserse Young Boys, PSV speelt uit tegen LASK en AZ verplaatst zich naar Kazachstan voor een wedstrijd tegen Astana.

Opstelling Feyenoord
Vermeer; Karsdorp, Ié, Van der Heijden, Haps; Tapia, Toornstra, Kökcü; Sinisterra, Jørgensen, Berghuis.

Opstelling Young Boys
Volgt z.s.m.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Young Boys in de Europa League.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Feyenoord - Young Boys (Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV