Jeroen Holtrop aangevallen door drugshond: "Auw dat doet echt pijn"

Jeroen Holtrop aangevallen door drugshond: "Auw dat doet echt pijn"

<em>Jeroen Holtrop</em> aangevallen door drugshond: &quot;Auw dat doet echt pijn&quot; De militaire hond die Amerikaanse special forces hielp bij de jacht op IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi, is opgeleid in het Brabantse Best. De Telegraaf- journalist Jeroen Holtrop reist af naar het zuiden om te kijken hoe zo’n training in z’n werk gaat: "Het is ook een beetje allemaal geheimzinnig wat jullie doen", zegt hij tegen Marco van Hoof, met hij in gesprek is. Bekijk de De Telegraaf beelden over het bezoek aan het Brabantse Best hierboven. Peuter ontsnapt aan de dood na metershoge val Bekijk deze video » Man probeert kleuter (4) te ontvoeren in Haarlemse supermarkt Bekijk deze video » Inmiddels 71 doden door brand in trein Pakistan: "Oorzaak van de brand was een gasfles" Bekijk deze video »
Nieuws :
Jeroen Holtrop aangevallen door drugshond: "Auw dat doet echt pijn"

De militaire hond die Amerikaanse special forces hielp bij de jacht op IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi, is opgeleid in het Brabantse Best. De Telegraaf- journalist Jeroen Holtrop reist af naar het zuiden om te kijken hoe zo’n training in z’n werk gaat: "Het is ook een beetje allemaal geheimzinnig wat jullie doen", zegt hij tegen Marco van Hoof, met hij in gesprek is.

Bekijk de De Telegraaf beelden over het bezoek aan het Brabantse Best hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Holtrop aangevallen door drugshond: "Auw dat doet echt pijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen