Nigeriaanse film mag vanwege de taal niet meedoen aan de Oscars

Nigeriaanse film mag vanwege de taal niet meedoen aan de Oscars

Nigeriaanse film mag vanwege de taal niet meedoen aan de <em>Oscars</em> De Nigeriaanse film Lionheart is afgewezen door de Oscars. Nigeria had de film ingezonden voor de categorie 'Beste buitenlandse film'. Volgens de organisatie van de Oscars mogen films in deze categorie niet Engels als voertaal hebben. Dat is vervelend voor Nigeria omdat Engels daar de officiële taal is. Bekijk hierboven het NOS-fragment over de film Lionheart Glitter en glamour in India: Bollywood reikt zijn eigen Oscars uit Bekijk deze video » Jimmy Kimmel-sidekick Guillermo voert sterren tequila bij Emmy's 2019 Bekijk deze video » Bekijk nieuwe trailer The Irishman met Robert De Niro, Al Pacino en meer Bekijk deze video » Woody Harrelson rookte wiet tijdens bizar diner met Donald Trump Bekijk deze video »
Film :
Nigeriaanse film mag vanwege de taal niet meedoen aan de Oscars

De Nigeriaanse film Lionheart is afgewezen door de Oscars. Nigeria had de film ingezonden voor de categorie 'Beste buitenlandse film'. Volgens de organisatie van de Oscars mogen films in deze categorie niet Engels als voertaal hebben. Dat is vervelend voor Nigeria omdat Engels daar de officiële taal is.

Bekijk hierboven het NOS-fragment over de film Lionheart

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nigeriaanse film mag vanwege de taal niet meedoen aan de Oscars of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen