De billen van Chantal Janzen worden mishandeld door Agnieszka

De billen van Chantal Janzen worden mishandeld door Agnieszka

De billen van <em>Chantal Janzen</em> worden mishandeld door Agnieszka Iedereen wordt ouder, ook Chantal Janzen. Aan plastische chirurgie wil ze nog niet beginnen maar voor andere dingen staat ze wel open. In haar programma Chantal in Behandeling gaat ze opzoek naar het beste middel tegen veroudering. BindweefselmassageSamen met Leco gaat Chantal naar een bindweefselmasseuse. Voor een massage is het niet heel ontspannend. Bindweefselmassages staan bekend om hoe pijnlijk ze zijn. Masseuse Agnieszka houdt zich niet in bij Chantal en gaat haar billen te lijf met zuignapjes. Bekijk hierboven het hele fragment uit Chantal in Behandeling Chantal Janzen sloopt The Voice draaistoelen op haar eerste werkdag Bekijk deze video » Martijn Krabbé en Chantal Janzen balen dat ze niet bij ruzie Lil’ Kleine en Anouk waren Bekijk deze video » Chantal Janzen kiest massage voor mooier uiterlijk: ‘Ik wil nog niet spuiten of snijden’ Bekijk deze video »
Entertainment :
De billen van Chantal Janzen worden mishandeld door Agnieszka

Iedereen wordt ouder, ook Chantal Janzen. Aan plastische chirurgie wil ze nog niet beginnen maar voor andere dingen staat ze wel open. In haar programma Chantal in Behandeling gaat ze opzoek naar het beste middel tegen veroudering.

Bindweefselmassage
Samen met Leco gaat Chantal naar een bindweefselmasseuse. Voor een massage is het niet heel ontspannend. Bindweefselmassages staan bekend om hoe pijnlijk ze zijn. Masseuse Agnieszka houdt zich niet in bij Chantal en gaat haar billen te lijf met zuignapjes.

Bekijk hierboven het hele fragment uit Chantal in Behandeling


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De billen van Chantal Janzen worden mishandeld door Agnieszka of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier