Samenvatting Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk (Champions League)

Samenvatting Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk (Champions League)

Samenvatting <em>Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk</em> (Champions League) De op voorhand minst aantrekkelijke wedstrijden leveren soms de leukste potjes op. Dat was gisteravond het geval bij de clash tussen Dinamo Zagreb en Shakhtar Donetsk. Na 25 minuten stond het weliswaar 1-1, maar in de slotfase ontbrandde het duel pas echt: eerst werd er aan beide clubs een rode kaart uitgedeeld, vervolgens dacht Dinamo de winst binnen te hebben door doelpunten in de 83ste en 89ste minuut... maar uiteindelijk kwam Shakhtar nog langszij door een doelpunt in de 93ste en een penalty in de 98ste (!) minuut. Bekijk de samenvatting van Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk hierboven. Samenvatting Manchester City - Dinamo Zagreb (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Shakhtar Donetsk - Dinamo Zagreb (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk (Champions League)

De op voorhand minst aantrekkelijke wedstrijden leveren soms de leukste potjes op. Dat was gisteravond het geval bij de clash tussen Dinamo Zagreb en Shakhtar Donetsk. Na 25 minuten stond het weliswaar 1-1, maar in de slotfase ontbrandde het duel pas echt: eerst werd er aan beide clubs een rode kaart uitgedeeld, vervolgens dacht Dinamo de winst binnen te hebben door doelpunten in de 83ste en 89ste minuut... maar uiteindelijk kwam Shakhtar nog langszij door een doelpunt in de 93ste en een penalty in de 98ste (!) minuut.

Bekijk de samenvatting van Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV