Mark Rutte in gesprek met boeren: ‘Ik ga geen lulverhalen vertellen’

Mark Rutte in gesprek met boeren: ‘Ik ga geen lulverhalen vertellen’

<em>Mark Rutte</em> in gesprek met boeren: ‘Ik ga geen lulverhalen vertellen’ Mark Rutte was woensdag in Overijssel om het gesprek aan te gaan met de ontevreden boeren. De premier wil samen tot een oplossing komen. “Maar dat zal niet makkelijk zijn.” 'Samen oplossen'De boeren zijn al een tijdje aan het protesteren tegen de harde maatregelen van het kabinet omtrent het klimaat en stikstofbeleid. Rutte is ervan overtuigd dat ze er samen uit kunnen komen. “Dat we dit stap voor stap samen willen oplossen”, zegt Rutte. “We gaan echt nog wel even door een paar lastige fases heen. Ik ga hier geen lulverhalen vertellen.” Bekijk het gesprek van Mark Rutte met de boeren in de video hierboven. Mark Rutte ondergepoept door meeuw tijdens interview NOS Bekijk deze video » Volgende week duidelijkheid over stikstofregeling, aldus Rutte Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte in gesprek met boeren: ‘Ik ga geen lulverhalen vertellen’

Mark Rutte was woensdag in Overijssel om het gesprek aan te gaan met de ontevreden boeren. De premier wil samen tot een oplossing komen. “Maar dat zal niet makkelijk zijn.”

'Samen oplossen'
De boeren zijn al een tijdje aan het protesteren tegen de harde maatregelen van het kabinet omtrent het klimaat en stikstofbeleid. Rutte is ervan overtuigd dat ze er samen uit kunnen komen. “Dat we dit stap voor stap samen willen oplossen”, zegt Rutte. “We gaan echt nog wel even door een paar lastige fases heen. Ik ga hier geen lulverhalen vertellen.”

Bekijk het gesprek van Mark Rutte met de boeren in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte in gesprek met boeren: ‘Ik ga geen lulverhalen vertellen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV