Air Europa biedt excuses aan voor vals alarm op Schiphol

Air Europa biedt excuses aan voor vals alarm op Schiphol

Air Europa biedt excuses aan voor <em>vals alarm</em> op Schiphol Air Europa zegt sorry voor een vals alarm van woensdagavond op Schiphol. De piloot van het vliegtuig had per ongeluk het kapingsalarm geactiveerd. FoutjeNa deze blunder kwamen de hulpdiensten massaal in actie. De marechaussee volgde alle protocollen, een zwaarbewapend arrestatieteam was ter plaatse en heel de luchthaven stond op z’n kop. Even later bleek het om een foutje te gaan. Bekijk het item van het AD over deze grote blunder van Air Europa op Schiphol in de video hierboven. Schiphol is omcirkeld door hulpdiensten vanwege gevaarlijke situatie Bekijk deze video » Vals alarm meldt Air Europa: blunder aan boord vliegtuig Schiphol Bekijk deze video »
Nieuws :
Air Europa biedt excuses aan voor vals alarm op Schiphol

Air Europa zegt sorry voor een vals alarm van woensdagavond op Schiphol. De piloot van het vliegtuig had per ongeluk het kapingsalarm geactiveerd.

Foutje
Na deze blunder kwamen de hulpdiensten massaal in actie. De marechaussee volgde alle protocollen, een zwaarbewapend arrestatieteam was ter plaatse en heel de luchthaven stond op z’n kop. Even later bleek het om een foutje te gaan.

Bekijk het item van het AD over deze grote blunder van Air Europa op Schiphol in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Air Europa biedt excuses aan voor vals alarm op Schiphol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV