Is Henry Golding (Last Christmas) de nieuwe James Bond? "Wie weet..."

Is Henry Golding (Last Christmas) de nieuwe James Bond? "Wie weet..."

Is Henry Golding (<em>Last Christmas</em>) de nieuwe James Bond? &quot;Wie weet...&quot; Henry Golding bestormt momenteel de bioscopen met de film Last Christmas, waarin hij een hoofdrol vertolkt, maar komt er binnenkort wellicht een heel ander soort rol op zijn pad? Die van James Bond, bijvoorbeeld? De acteur ontkent noch bevestigt de geruchten. Harry PotterOverigens heeft hij zelf wel een favoriet voor de rol: Idris Elba. Golding vertelt ook over een baantje dat hij vroeger heeft gehad, namelijk interviewer. Hij heeft zelfs een aantal grote beroemdheden geïnterviewd: Golding was verantwoordelijk voor de interviews met de cast van de Harry Potter-films. De acteur biecht op dat hij ontzettend nerveus was voor zijn gesprekken met Daniel Radcliffe. Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Henry Golding hierboven. Trailer Last Christmas Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Is Henry Golding (Last Christmas) de nieuwe James Bond? "Wie weet..."

Henry Golding bestormt momenteel de bioscopen met de film Last Christmas, waarin hij een hoofdrol vertolkt, maar komt er binnenkort wellicht een heel ander soort rol op zijn pad? Die van James Bond, bijvoorbeeld? De acteur ontkent noch bevestigt de geruchten.

Harry Potter
Overigens heeft hij zelf wel een favoriet voor de rol: Idris Elba. Golding vertelt ook over een baantje dat hij vroeger heeft gehad, namelijk interviewer. Hij heeft zelfs een aantal grote beroemdheden geïnterviewd: Golding was verantwoordelijk voor de interviews met de cast van de Harry Potter-films. De acteur biecht op dat hij ontzettend nerveus was voor zijn gesprekken met Daniel Radcliffe.

Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Henry Golding hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Is Henry Golding (Last Christmas) de nieuwe James Bond? "Wie weet..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV