Prins Harry en Meghan verrassen gezinnen militairen met bezoek

Prins Harry en Meghan verrassen gezinnen militairen met bezoek

Prins <em>Harry</em> en <em>Meghan</em> verrassen gezinnen militairen met bezoek Prins Harry en Meghan hebben een bezoek gebracht aan een centrum in Army Housing Estate om gezinnen van militairen te verrassen. De Britse royals kwamen langs om een kopje koffie te drinken tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst. Elk jaar komen ze bij elkaar om iedereen die het land heeft gediend te eren en Harry en Meghan wilden ook hun steun betuigen. Bekijk het bezoek van prins Harry en Meghan aan de militaire families in de video hierboven. Vrouwelijke parlementariërs staan achter Meghan Markle in de strijd tegen de pers Bekijk deze video » Prins Harry aanwezig bij finale WK Rugby: "Het wordt spectaculair" Bekijk deze video »
Royals :
Prins Harry en Meghan verrassen gezinnen militairen met bezoek

Prins Harry en Meghan hebben een bezoek gebracht aan een centrum in Army Housing Estate om gezinnen van militairen te verrassen. De Britse royals kwamen langs om een kopje koffie te drinken tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst. Elk jaar komen ze bij elkaar om iedereen die het land heeft gediend te eren en Harry en Meghan wilden ook hun steun betuigen.

Bekijk het bezoek van prins Harry en Meghan aan de militaire families in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry en Meghan verrassen gezinnen militairen met bezoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen