Ex-speaker John Bercow mag eindelijk mening geven: "Brexit is een grote fout"

Ex-speaker John Bercow mag eindelijk mening geven: "Brexit is een grote fout"

Ex-speaker <em>John Bercow</em> mag eindelijk mening geven: &quot;Brexit is een grote fout&quot; John Bercow, de vorige week afgetreden speaker van het Britse Lagerhuis, mag nu eindelijk zijn onpartijdigheid aan de kant schuiven en zijn échte mening laten horen. Bercow werd er tijdens zijn functie echter al regelmatig van beschuldigd de Brexiteers tegen te werken. Hij laat er nu ook geen gras over groeien en noemt de Brexit "de grootste politieke fout sinds de Tweede Wereldoorlog". Bekijk het interview met John Bercow hierboven. John Bercow heeft brok in de keel bij afscheid in Brits Lagerhuis: "Ik waardeer het enorm" Bekijk deze video » John Bercow neemt afscheid als 'speaker': "Veel mensen vinden hem verschrikkelijk" Bekijk deze video » Britse Lagerhuis neemt afscheid van John Bercow Bekijk deze video »
Buitenland :
Ex-speaker John Bercow mag eindelijk mening geven: "Brexit is een grote fout"

John Bercow, de vorige week afgetreden speaker van het Britse Lagerhuis, mag nu eindelijk zijn onpartijdigheid aan de kant schuiven en zijn échte mening laten horen. Bercow werd er tijdens zijn functie echter al regelmatig van beschuldigd de Brexiteers tegen te werken. Hij laat er nu ook geen gras over groeien en noemt de Brexit "de grootste politieke fout sinds de Tweede Wereldoorlog".

Bekijk het interview met John Bercow hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ex-speaker John Bercow mag eindelijk mening geven: "Brexit is een grote fout" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen