Bekijk trailer The Knight Before Christmas met Vanessa Hudgens

Bekijk trailer The Knight Before Christmas met Vanessa Hudgens

Bekijk trailer <em>The Knight Before Christmas</em> met Vanessa Hudgens Kerstmis komt met rasse schreden dichterbij, en dat betekent dat er ook weer de nodige kerstfilms zullen verschijnen op de streamingdiensten. Netflix komt onder meer met The Knight Before Christmas, waarin de middeleeuwse ridder Sir Cole (gespeeld door Josh Whitehouse) naar het heden wordt gestuurd. Daar ontmoet hij Brooke (Vanessa Hudgens), en al snel beginnen ze iets voor elkaar te voelen... The Knight Before Christmas is vanaf 21 november te zien op Netflix. Bekijk de officiële trailer van de film hierboven. Netflix kondigt een hoop kerstfilms aan, bekijk de beelden hier Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer The Knight Before Christmas met Vanessa Hudgens

Kerstmis komt met rasse schreden dichterbij, en dat betekent dat er ook weer de nodige kerstfilms zullen verschijnen op de streamingdiensten. Netflix komt onder meer met The Knight Before Christmas, waarin de middeleeuwse ridder Sir Cole (gespeeld door Josh Whitehouse) naar het heden wordt gestuurd. Daar ontmoet hij Brooke (Vanessa Hudgens), en al snel beginnen ze iets voor elkaar te voelen...

The Knight Before Christmas is vanaf 21 november te zien op Netflix. Bekijk de officiële trailer van de film hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer The Knight Before Christmas met Vanessa Hudgens of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV