Lil' Kleine reageert op vecht- en scheldpartij met Anouk: "Ik ben helemaal niet uit op ruzie"

Lil' Kleine reageert op vecht- en scheldpartij met Anouk: "Ik ben helemaal niet uit op ruzie"

Lil' Kleine reageert op vecht- en scheldpartij met Anouk: "Ik ben helemaal niet uit op ruzie" Rapper Lil' Kleine heeft zich eindelijk uitgelaten over de heftige ruzie die hij op dit moment heeft met Anouk. 'Knallende ruzie'Deze week lekte uit dat de juryleden van The Voice of Holland knallende ruzie hebben gehad en niet meer met elkaar door een deur kunnen. In de Coen en Sander Show op Radio 538 ontkent hij dit niet maar hij zegt wel: "Ik ben helemaal niet uit op ruzie, en gevochten is er niet..." Bekijk de 538-beelden met Lil' Kleine hierboven. Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf 8 november elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Voice terugkijken via Gids.tv. Chantal Janzen sloopt The Voice draaistoelen op haar eerste werkdag Bekijk deze video » Vechten Anouk en Lil’ Kleine elkaar The Voice-studio uit? Bekijk deze video »
Amusement :
Lil' Kleine reageert op vecht- en scheldpartij met Anouk: "Ik ben helemaal niet uit op ruzie"

Rapper Lil' Kleine heeft zich eindelijk uitgelaten over de heftige ruzie die hij op dit moment heeft met Anouk.

'Knallende ruzie'
Deze week lekte uit dat de juryleden van The Voice of Holland knallende ruzie hebben gehad en niet meer met elkaar door een deur kunnen. In de Coen en Sander Show op Radio 538 ontkent hij dit niet maar hij zegt wel: "Ik ben helemaal niet uit op ruzie, en gevochten is er niet..."

Bekijk de 538-beelden met Lil' Kleine hierboven. Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf 8 november elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Voice terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lil' Kleine reageert op vecht- en scheldpartij met Anouk: "Ik ben helemaal niet uit op ruzie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV