Dr. Sleep neemt kijkers terug naar The Shining

Dr. Sleep neemt kijkers terug naar The Shining

<em>Dr. Sleep</em> neemt kijkers terug naar The Shining Bijna 40 jaar geleden was The Shining voor het eerste te zien in bioscopen. Jack Nicholson joeg kijkers de stuipen op het lijf in zijn vertolking van Jack Torrance. Hoewel Jack Torrance de film niet overleefde deed zijn zoontje Danny dit wel. Dan TorranceWat er zich afspeelde in het Overlook hotel heeft grote invloed gehad op Dan Torrance. In de film zien we hem als dronkaard die zijn leven op een rijtje probeert te krijgen. Wanneer hij met zijn verleden geconfronteerd wordt lijkt het erop dat hij terug moet naar het Overlook hotel. Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de nieuwe Stephen King-film Joaquin Phoenix ontwikkelde een eetstoornis door zijn rol als The Joker Bekijk deze video » Michael Douglas sneert naar Donald Trump: "Hij is niet zo'n goede golfer als hij denkt" Bekijk deze video » De beste Halloween film allertijden is Halloween (2018): "Ultieme nachtmerrie" Bekijk deze video »
Film :
Dr. Sleep neemt kijkers terug naar The Shining

Bijna 40 jaar geleden was The Shining voor het eerste te zien in bioscopen. Jack Nicholson joeg kijkers de stuipen op het lijf in zijn vertolking van Jack Torrance. Hoewel Jack Torrance de film niet overleefde deed zijn zoontje Danny dit wel.

Dan Torrance
Wat er zich afspeelde in het Overlook hotel heeft grote invloed gehad op Dan Torrance. In de film zien we hem als dronkaard die zijn leven op een rijtje probeert te krijgen. Wanneer hij met zijn verleden geconfronteerd wordt lijkt het erop dat hij terug moet naar het Overlook hotel.

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de nieuwe Stephen King-film

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dr. Sleep neemt kijkers terug naar The Shining of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV