Checken of zijn 18-jarige dochter nog maagd is, vindt rapper T.I. heel normaal

Checken of zijn 18-jarige dochter nog maagd is, vindt rapper T.I. heel normaal

Checken of zijn 18-jarige dochter nog maagd is, vindt <em>rapper T.I.</em> heel normaal Nadat rapper T.I. in de podcast Ladies Like Us vertelde dat hij zijn dochter jaarlijks naar de gynacoloog brengt om te controleren of ze nog maagd is, kreeg hij veel kritiek over zich heen. Hij heeft nog niet gereageerd op de kritiek dus of het een grapje is, blijft onduidelijk. Wel retweet zijn dochter veel van de kritiek. Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over de uitspraken van rapper T.I. Ewout Genemans overvallen voor zijn woning in Amsterdam: "Schrammen en blauwe plekken" Bekijk deze video » Dr. Sleep neemt kijkers terug naar The Shining Bekijk deze video » Tim, Rijk en Sam Hofman onthullen de succesformule Bekijk deze video » Wordt Doutzen Kroes de presentatrice van het Eurovisie Songfestival? Bekijk deze video »
Entertainment :
Checken of zijn 18-jarige dochter nog maagd is, vindt rapper T.I. heel normaal

Nadat rapper T.I. in de podcast Ladies Like Us vertelde dat hij zijn dochter jaarlijks naar de gynacoloog brengt om te controleren of ze nog maagd is, kreeg hij veel kritiek over zich heen. Hij heeft nog niet gereageerd op de kritiek dus of het een grapje is, blijft onduidelijk. Wel retweet zijn dochter veel van de kritiek.

Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over de uitspraken van rapper T.I.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Checken of zijn 18-jarige dochter nog maagd is, vindt rapper T.I. heel normaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV