DWDD gemist? 'Urban Solitude' van Anouk is al 20 jaar oud

DWDD gemist? 'Urban Solitude' van Anouk is al 20 jaar oud

<em>DWDD gemist?</em> 'Urban Solitude' van <em>Anouk</em> is al 20 jaar oud Alweer 20 jaar geleden kwam het album Urban Solitude van Anouk uit. Veel nummer van de plaat zijn nu rock klassiekers in de Nederlandse muziek. Muziekanten Eva van Manen, WIES en YSA treden allemaal op met hun eigen intrepetatie van nummers op de plaat. Bekijk hierboven de optredens van de drie artiesten tijdens De Wereld Draait Door Vechten Anouk en Lil’ Kleine elkaar The Voice-studio uit? Bekijk deze video » Martijn Krabbé en Chantal Janzen balen dat ze niet bij ruzie Lil’ Kleine en Anouk waren Bekijk deze video » Lerares van het jaar over onderwijs: "Meer geld resulteert in kleinere klassen en meer aandacht voor het kind" Bekijk deze video » Lil' Kleine reageert op vecht- en scheldpartij met Anouk: "Ik ben helemaal niet uit op ruzie" Bekijk deze video »
Entertainment :
DWDD gemist? 'Urban Solitude' van Anouk is al 20 jaar oud

Alweer 20 jaar geleden kwam het album Urban Solitude van Anouk uit. Veel nummer van de plaat zijn nu rock klassiekers in de Nederlandse muziek. Muziekanten Eva van Manen, WIES en YSA treden allemaal op met hun eigen intrepetatie van nummers op de plaat.

Bekijk hierboven de optredens van de drie artiesten tijdens De Wereld Draait Door

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? 'Urban Solitude' van Anouk is al 20 jaar oud of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen