Mart Smeets had ontzettend veel moeite met het schrijven van seksscènes

Mart Smeets had ontzettend veel moeite met het schrijven van seksscènes

<em>Mart Smeets</em> had ontzettend veel moeite met het schrijven van <em>seksscènes</em> Mart Smeets komt op de markt met zijn vijfde roman genaamd, Het Spel. Het verhaal gaat over topbasketballer die naast de druk van zijn carriére ook in de liefde onder druk komt te staan wanneer hij een affaire begint. Seksscenes schrijvenVolgens Smeets zit er niet veel seks in het boek maar lust. "Het schrijven van een vrijscene is super moeilijk", aldus Smeets. Het was vooral moeilijk omdat hij niet in vulgairiteit wilde vervallen: "Ik gebruikt geen woorden met een U in het midden". Bekijk hierboven het hele gesprek met Mart Smeets over zijn nieuwe boek bij De Wereld Draait Door DWDD gemist? Sportjournalist Freek Jansen brengt verslag over Chelsea vs. Ajax Bekijk deze video » LuckyTV: Kaping 101 Bekijk deze video » DWDD gemist? 'Urban Solitude' van Anouk is al 20 jaar oud Bekijk deze video » Hoogleraar Sjaak Neefjes brengt oud kankermedicijn terug op de markt Bekijk deze video »
Talkshow :
Mart Smeets had ontzettend veel moeite met het schrijven van seksscènes

Mart Smeets komt op de markt met zijn vijfde roman genaamd, Het Spel. Het verhaal gaat over topbasketballer die naast de druk van zijn carriére ook in de liefde onder druk komt te staan wanneer hij een affaire begint.

Seksscenes schrijven
Volgens Smeets zit er niet veel seks in het boek maar lust. "Het schrijven van een vrijscene is super moeilijk", aldus Smeets. Het was vooral moeilijk omdat hij niet in vulgairiteit wilde vervallen: "Ik gebruikt geen woorden met een U in het midden".

Bekijk hierboven het hele gesprek met Mart Smeets over zijn nieuwe boek bij De Wereld Draait Door

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mart Smeets had ontzettend veel moeite met het schrijven van seksscènes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV