Hoogleraar Sjaak Neefjes brengt oud kankermedicijn terug op de markt

Hoogleraar Sjaak Neefjes brengt oud kankermedicijn terug op de markt

Hoogleraar Sjaak Neefjes brengt oud <em>kankermedicijn</em> terug op de markt Hoogleraar Chemische Immunalogie, Sjaak Neefjes heeft baanbrekend onderzoek gedaan naar kankermedicatie. Hij wil een oud medicijn terug op de markt brengen dat goed werkt tegen acute leukemie. Het bestaat al meer dan twintig jaar maar is van de markt gehaald omdat de farmacutische branch het niet luceratief achtte. Bekijk hierboven het hele interview met Sjaak Neefjes in De Wereld Draait Door De Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden heeft meer dan 5 miljoen euro opgeleverd Bekijk deze video » Maarten van der Weijden gehuldigd in Waspik na Elfsteden Zwemtocht Bekijk deze video » Maarten van der Weijden haalt 6,1 miljoen euro op met Elfsteden Zwemtocht Bekijk deze video »
Talkshow :
Hoogleraar Sjaak Neefjes brengt oud kankermedicijn terug op de markt

Hoogleraar Chemische Immunalogie, Sjaak Neefjes heeft baanbrekend onderzoek gedaan naar kankermedicatie. Hij wil een oud medicijn terug op de markt brengen dat goed werkt tegen acute leukemie. Het bestaat al meer dan twintig jaar maar is van de markt gehaald omdat de farmacutische branch het niet luceratief achtte.

Bekijk hierboven het hele interview met Sjaak Neefjes in De Wereld Draait Door

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoogleraar Sjaak Neefjes brengt oud kankermedicijn terug op de markt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV