Fred van Leer huurt Ahoy af voor zijn verjaardagsfeestje

Fred van Leer huurt Ahoy af voor zijn verjaardagsfeestje

<em>Fred van Leer</em> huurt Ahoy af voor zijn verjaardagsfeestje Fred van Leer gaat zijn verjaardag groots vieren. Hij heeft Ahoy voor twee dagen afgehuurd en al zijn muzikale vrienden uitgenodigd. De dress code wordt zwart, roze en glitter. Vriendin Glennis Grace denkt dat het de show 2020 gaat worden. Bekijk hierboven het hele Shownieuws-fragment over de feestplannen van Fred van Leer Fred van Leer dinsdag terug met Alles Uit De Kast Bekijk deze video » Nieuwe seizoen Alles uit de Kast: "De lach en traan liggen weer dichter bij elkaar!" Bekijk deze video » Alles uit de kast: Vanavond seks in de kast met Fred van Leer Bekijk deze video » Fred van Leer apetrots op laatste uitverkochte theatershow Bekijk deze video »
Entertainment :
Fred van Leer huurt Ahoy af voor zijn verjaardagsfeestje

Fred van Leer gaat zijn verjaardag groots vieren. Hij heeft Ahoy voor twee dagen afgehuurd en al zijn muzikale vrienden uitgenodigd. De dress code wordt zwart, roze en glitter. Vriendin Glennis Grace denkt dat het de show 2020 gaat worden.

Bekijk hierboven het hele Shownieuws-fragment over de feestplannen van Fred van Leer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer huurt Ahoy af voor zijn verjaardagsfeestje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV