Presentator Ewout Genemans beroofd vlak voor zijn eigen huis

Presentator Ewout Genemans beroofd vlak voor zijn eigen huis

Presentator <em>Ewout Genemans</em> beroofd vlak voor zijn eigen huis Presentator Ewout Genemans is gewelddadig beroofd voor zijn huis in Amsterdam-Zuid. Ondanks fors verzet verloor hij bij de overval zijn telefoon. Er is forensisch onderzoek gedaan naar de auto van Ewout. De identiteit van de dader is nog niet bekend. Bekijk hierboven het hele Shownieuws-fragment over de beroving van Ewout Genemans Ewout Genemans liep mee met de politie voor Bureau Burgwallen: "Dit kwam wel even binnen" Bekijk deze video » Ewout Genemans over politiewerk en nieuw programma: "Het is echt een heftige baan" Bekijk deze video » Ewout Genemans totaal van slag door razendsnelle arrestatie Bekijk deze video » Ewout Genemans overvallen voor zijn woning in Amsterdam: "Schrammen en blauwe plekken" Bekijk deze video »
Nieuws :
Presentator Ewout Genemans beroofd vlak voor zijn eigen huis

Presentator Ewout Genemans is gewelddadig beroofd voor zijn huis in Amsterdam-Zuid. Ondanks fors verzet verloor hij bij de overval zijn telefoon. Er is forensisch onderzoek gedaan naar de auto van Ewout. De identiteit van de dader is nog niet bekend.

Bekijk hierboven het hele Shownieuws-fragment over de beroving van Ewout Genemans

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Presentator Ewout Genemans beroofd vlak voor zijn eigen huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV