Verborgen verleden van Nederland

Verborgen verleden van Nederland: Paleis Soestdijk
Verborgen verleden van Nederland: Paleis Soestdijk

Verborgen verleden van Nederland In deze aflevering van Verborgen verleden van Nederland gaat Waldemar Torenstra op zoek naar de verhalen achter Paleis Soestdijk. VerbouwingVoordat Paleis Soestdijk op slot gaat voor een grondige verbouwing bezoekt Waldemar dit Huis van Oranje. Hij dwaalt van kamer naar kamer en hoort de verhalen die erbij horen. AmateurtoneelZo is er de zaal waar Koningin Juliana haar passie voor amateurtoneel botvierde. Een andere kamer eert Koning Willem II, de held van Quatre-Bras. Sterke vrouwenOok Koningin Wilhelmina en Koningin-regentes Emma hebben hun sporen nagelaten. Hoe verder Waldemar teruggaat in de geschiedenis van Soestdijk, hoe meer sterke vrouwen van Soestdijk hij tegenkomt. :[broadcast:videos](ids:"133309,129890" title:"")
Uitzending :

In deze aflevering van Verborgen verleden van Nederland gaat Waldemar Torenstra op zoek naar de verhalen achter Paleis Soestdijk.

Verbouwing
Voordat Paleis Soestdijk op slot gaat voor een grondige verbouwing bezoekt Waldemar dit Huis van Oranje. Hij dwaalt van kamer naar kamer en hoort de verhalen die erbij horen.

Amateurtoneel
Zo is er de zaal waar Koningin Juliana haar passie voor amateurtoneel botvierde. Een andere kamer eert Koning Willem II, de held van Quatre-Bras.

Sterke vrouwen
Ook Koningin Wilhelmina en Koningin-regentes Emma hebben hun sporen nagelaten. Hoe verder Waldemar teruggaat in de geschiedenis van Soestdijk, hoe meer sterke vrouwen van Soestdijk hij tegenkomt.

:[broadcast:videos](ids:"133309,129890" title:"")

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verborgen verleden van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV