Louis Theroux: Surviving America's Most Hated Family

Docu: Louis Theroux - Surviving America's Most Hated Family
Docu: Louis Theroux - Surviving America's Most Hated Family

Louis Theroux: Surviving America's Most Hated Family Louis Theroux keert in deze documentaire terug naar de extreem controversiële Westboro Baptist Church. Hij wil namelijk weten welk effect de dood van stichter en boegbeeld predikant Fred Phelps heeft gehad op de leden en de ex-leden. HaatgroeperingenDertien jaar na zijn eerste ontmoeting met één van de meest beruchte haatgroeperingen in de VS, wil Louis zich opnieuw onderdompelen in de bizarre en akelige wereld van Westboro. Hij wil weten wat er gebeurt met een groep die grotendeels uit één grote familie bestaat, als de patriarch overlijdt. OntsnappenLouis ontdekt dat Phelps' doctrine van de goddelijke haat niet enkel een schaduw heeft geworpen over de volgers van de kerk, maar ook op de mensen die zijn weten te ontsnappen uit de machtige greep van Westboro. :[broadcast:videos](ids:"132092,131473" title:"")
Uitzending :

Louis Theroux keert in deze documentaire terug naar de extreem controversiële Westboro Baptist Church. Hij wil namelijk weten welk effect de dood van stichter en boegbeeld predikant Fred Phelps heeft gehad op de leden en de ex-leden.

Haatgroeperingen
Dertien jaar na zijn eerste ontmoeting met één van de meest beruchte haatgroeperingen in de VS, wil Louis zich opnieuw onderdompelen in de bizarre en akelige wereld van Westboro. Hij wil weten wat er gebeurt met een groep die grotendeels uit één grote familie bestaat, als de patriarch overlijdt.

Ontsnappen
Louis ontdekt dat Phelps' doctrine van de goddelijke haat niet enkel een schaduw heeft geworpen over de volgers van de kerk, maar ook op de mensen die zijn weten te ontsnappen uit de machtige greep van Westboro.

:[broadcast:videos](ids:"132092,131473" title:"")

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Louis Theroux: Surviving America's Most Hated Family of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV