Roel van Velzen had zware periode: "Door therapie kon ik weer muziek maken"

Roel van Velzen had zware periode: "Door therapie kon ik weer muziek maken"

<em>Roel van Velzen</em> had zware periode: &quot;Door therapie kon ik weer muziek maken&quot; Roel van Velzen, de kleine zanger die in 2006 doorbrak met de hit 'Baby Get Higher' en vervolgens veel succes had als coach in The Voice of Holland, is eindelijk terug na een moeilijke periode. Dat hij nu weer muziek maakt, is voor een deel te danken aan relatietherapie. ScheidingVan Velzen vertelt dat er in een periode van twee jaar veel gebeurde: hij werd 40, zijn vader overleed en hij scheidde van zijn vrouw Marloes. Dat maakte het ook moeilijk om nieuwe muziek uit te brengen, want naar eigen zeggen zat Van Velzen "op slot". Door middel van relatietherapie - die zijn relatie uiteindelijk niet heeft kunnen redden - was Van Velzen weer in staat om liedjes te schrijven. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Roel van Velzen en Leo Blokhuis spelen 'I Want To Break Free' Bekijk deze video » Ook Edsilia Rombley en Roel van Velzen in Het Mooiste Liedje Bekijk deze video » Coaches blikken terug op 10 jaar The Voice of Holland Bekijk deze video »
Entertainment :
Roel van Velzen had zware periode: "Door therapie kon ik weer muziek maken"

Roel van Velzen, de kleine zanger die in 2006 doorbrak met de hit 'Baby Get Higher' en vervolgens veel succes had als coach in The Voice of Holland, is eindelijk terug na een moeilijke periode. Dat hij nu weer muziek maakt, is voor een deel te danken aan relatietherapie.

Scheiding
Van Velzen vertelt dat er in een periode van twee jaar veel gebeurde: hij werd 40, zijn vader overleed en hij scheidde van zijn vrouw Marloes. Dat maakte het ook moeilijk om nieuwe muziek uit te brengen, want naar eigen zeggen zat Van Velzen "op slot". Door middel van relatietherapie - die zijn relatie uiteindelijk niet heeft kunnen redden - was Van Velzen weer in staat om liedjes te schrijven.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roel van Velzen had zware periode: "Door therapie kon ik weer muziek maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV