Samantha de Jong heeft nieuwe look: "Klaar met Barbie-tijd"

Samantha de Jong heeft nieuwe look: "Klaar met Barbie-tijd"

<em>Samantha de Jong</em> heeft nieuwe look: &quot;Klaar met Barbie-tijd&quot; Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is een kleine metamorfose ondergaan en neemt afscheid van haar bekende platinablonde lokken: "Ik ben Barbie-af gegaan. Zoals jullie zien ben ik van blond haar naar donkerblond gegaan." Nieuw beginHet is tijd voor een nieuw begin, zo laat ze op haar Instagrampagina weten. Wat daar naast haar nieuwe coupe onder valt wordt niet helemaal duidelijk. De realityster is in ieder geval in haar nopjes met haar nieuwe uiterlijk: "Ik vind het heel goed staan bij mezelf, al zeg ik het zelf." Bekijk de nieuwe Samantha hierboven en hieronder. Bekijk ook Samantha de Jong, Barbie, ligt in beugels bij ex-vriend Rolf Bekijk deze video » Samantha de Jong niet echt een ster op de bowlingbaan Bekijk deze video »
Show :
Samantha de Jong heeft nieuwe look: "Klaar met Barbie-tijd"

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is een kleine metamorfose ondergaan en neemt afscheid van haar bekende platinablonde lokken: "Ik ben Barbie-af gegaan. Zoals jullie zien ben ik van blond haar naar donkerblond gegaan."

Nieuw begin
Het is tijd voor een nieuw begin, zo laat ze op haar Instagrampagina weten. Wat daar naast haar nieuwe coupe onder valt wordt niet helemaal duidelijk. De realityster is in ieder geval in haar nopjes met haar nieuwe uiterlijk: "Ik vind het heel goed staan bij mezelf, al zeg ik het zelf." Bekijk de nieuwe Samantha hierboven en hieronder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samantha de Jong heeft nieuwe look: "Klaar met Barbie-tijd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV