Gigantisch druk in eerste Jumbo supermarkt in België: "Er is veel meer aanbod"

Gigantisch druk in eerste Jumbo supermarkt in België: "Er is veel meer aanbod"

<em>Gigantisch druk</em> in eerste <em>Jumbo supermarkt</em> in België: &quot;Er is veel meer aanbod&quot; Jumbo heeft net over de grens bij Valkenswaard een eerste winkel geopend in België. Nieuwsblad peilde tijdens de opening wat de bezoekers van de winkel vinden. Een paar klanten weten niet of ze na het gezien te hebben, nog een keer terugkomen. Een vriendelijke dame komt zeker nog eens langs bij de Jumbo: "Jazeker, heel zeker. Het is kortbij en het is gemakkelijk." Bekijk de De Telegraaf-video om te zien hoe de eerste Jumbo in België eruit ziet. Directeur Jumbo-Visma over Vuelta a Espana: 'Enorme blijdschap' Bekijk deze video »
Nieuws :
Gigantisch druk in eerste Jumbo supermarkt in België: "Er is veel meer aanbod"

Jumbo heeft net over de grens bij Valkenswaard een eerste winkel geopend in België. Nieuwsblad peilde tijdens de opening wat de bezoekers van de winkel vinden. Een paar klanten weten niet of ze na het gezien te hebben, nog een keer terugkomen. Een vriendelijke dame komt zeker nog eens langs bij de Jumbo: "Jazeker, heel zeker. Het is kortbij en het is gemakkelijk."

Bekijk de De Telegraaf-video om te zien hoe de eerste Jumbo in België eruit ziet.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gigantisch druk in eerste Jumbo supermarkt in België: "Er is veel meer aanbod" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen