Tjitske Reidinga doet miskoop: zilveren berenschoenen. Merel Westrik kan het niet geloven.

Tjitske Reidinga doet miskoop: zilveren berenschoenen. Merel Westrik kan het niet geloven.

<em>Tjitske Reidinga</em> doet miskoop: zilveren berenschoenen. <em>Merel Westrik</em> kan het niet geloven. Tjitske Reidinga heeft een bijzondere miskoop gedaan deze week: "Deze schoenen heb ik serieus gekocht omdat ik dacht dat ik daarmee een soort stijlicoon zou worden." Trendsetter?Presentatrice Merel Westrik kan het niet geloven, als ze de enorme zilveren schoenen met berenhoofden ziet: "Is dit serieus?" De actrice heeft er ook nog eens nogal wat geld voor neergeteld. "Oh, ik word ook een trendsetter. Maar what was I thinking?", aldus Reidinga. Bekijk het fragment van Ladies Night hierboven. Bekijk ook Samantha de Jong heeft nieuwe look: "Klaar met Barbie-tijd" Bekijk deze video » Martijn Krabbé over The Voice-ruzie: "Lil' Kleine heeft zichzelf gediskwalificeerd" Bekijk deze video »
TV :
Tjitske Reidinga doet miskoop: zilveren berenschoenen. Merel Westrik kan het niet geloven.

Tjitske Reidinga heeft een bijzondere miskoop gedaan deze week: "Deze schoenen heb ik serieus gekocht omdat ik dacht dat ik daarmee een soort stijlicoon zou worden."

Trendsetter?
Presentatrice Merel Westrik kan het niet geloven, als ze de enorme zilveren schoenen met berenhoofden ziet: "Is dit serieus?" De actrice heeft er ook nog eens nogal wat geld voor neergeteld. "Oh, ik word ook een trendsetter. Maar what was I thinking?", aldus Reidinga. Bekijk het fragment van Ladies Night hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tjitske Reidinga doet miskoop: zilveren berenschoenen. Merel Westrik kan het niet geloven. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV