Fred van Leer doet playbackact met Glennis Grace

Fred van Leer doet playbackact met Glennis Grace

<em>Fred van Leer</em> doet playbackact met Glennis Grace Fred van Leer heeft een bijzondere manier om één van de gasten op zijn verjaardagsfeest in Ahoy, volgend jaar, bekend te maken. Hij playbackt op de tonen van Glennis Grace, die uiteindelijk dichterbij hem is dan je op het eerste moment zou vermoeden. Bekijk het fragment, dat de stylist op zijn Twitterpagina zette, hierboven. Bekijk ook Samantha de Jong heeft nieuwe look: "Klaar met Barbie-tijd" Bekijk deze video » Martijn Krabbé over The Voice-ruzie: "Lil' Kleine heeft zichzelf gediskwalificeerd" Bekijk deze video » Tjitske Reidinga doet miskoop: zilveren berenschoenen. Merel Westrik kan het niet geloven. Bekijk deze video »
Show :
Fred van Leer doet playbackact met Glennis Grace

Fred van Leer heeft een bijzondere manier om één van de gasten op zijn verjaardagsfeest in Ahoy, volgend jaar, bekend te maken. Hij playbackt op de tonen van Glennis Grace, die uiteindelijk dichterbij hem is dan je op het eerste moment zou vermoeden. Bekijk het fragment, dat de stylist op zijn Twitterpagina zette, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer doet playbackact met Glennis Grace of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV