Samenvatting Turkije - Nederland (EK kwalificatie vrouwen)

Samenvatting Turkije - Nederland (EK kwalificatie vrouwen)

Samenvatting <em>Turkije - Nederland</em> (EK kwalificatie <em>vrouwen</em>) Alle hoogtepunten Turkije - Nederland Samenvatting Turkije - Nederland (EK kwalificatie vrouwen) Bekijk deze video » Live stream Turkije - Nederland (EK kwalificatie dames) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Turkije in de EK Kwalificatie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Turkije - Nederland Op 8 november 2019 speelt Nederland in de EK kwalificatie voor dames tegen Turkije. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Stadı in Izmir. De wedstrijd begint om 17.00 uur. Oranje LeeuwinnenDe Oranje dames hebben in deze kwalificatiereeks nog geen foutje begaan. De eerste wedstrijd werd met 7-0 gewonnen van Estland, van de Turken met 3-0. Ook tegen Slovenië (2-4) en Rusland (2-0) werd gewonnen. TurkijeDe Turken doen het nog niet per se heel goed. Ze staan op de een-na-laatste plaats met één punt, gelijk aan Estland. EK KwalificatieStukje over competitie (bv huidige koploper, gehele weekend te gebruiken) Opstelling OranjeLeeuwinnenVan Veenendaal; Van Lunteren, Nouwen, Janssen-Bloodworth, Van Dongen; Groenen, Spitse, Van de Donk; Miedema, Van der Sanden, Roord. Opstelling TurkijeAkgoz, Isik, Topcu, Kaya, Karagenc; Kara, Pekel, Erkan, Uzunguney, Cumert; Barut. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Turkije in de EK Kwalificatie.
Voetbal :
Samenvatting Turkije - Nederland (EK kwalificatie vrouwen)

Alle hoogtepunten Turkije - Nederland


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Turkije in de EK Kwalificatie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Turkije - Nederland

Op 8 november 2019 speelt Nederland in de EK kwalificatie voor dames tegen Turkije. De wedstrijd wordt gespeeld in Bornova Stadı in Izmir. De wedstrijd begint om 17.00 uur.

Oranje Leeuwinnen
De Oranje dames hebben in deze kwalificatiereeks nog geen foutje begaan. De eerste wedstrijd werd met 7-0 gewonnen van Estland, van de Turken met 3-0. Ook tegen Slovenië (2-4) en Rusland (2-0) werd gewonnen.

Turkije
De Turken doen het nog niet per se heel goed. Ze staan op de een-na-laatste plaats met één punt, gelijk aan Estland.

EK Kwalificatie
Stukje over competitie (bv huidige koploper, gehele weekend te gebruiken)

Opstelling OranjeLeeuwinnen
Van Veenendaal; Van Lunteren, Nouwen, Janssen-Bloodworth, Van Dongen; Groenen, Spitse, Van de Donk; Miedema, Van der Sanden, Roord.

Opstelling Turkije
Akgoz, Isik, Topcu, Kaya, Karagenc; Kara, Pekel, Erkan, Uzunguney, Cumert; Barut.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen de OranjeLeeuwinnen en Turkije in de EK Kwalificatie.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Turkije - Nederland (EK kwalificatie vrouwen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV