Kanye West wil president worden maar wordt uitgelachen door pers

Kanye West wil president worden maar wordt uitgelachen door pers

<em>Kanye West</em> wil president worden maar wordt uitgelachen door pers Aan grootheidswaanzin ontbreekt het Kanye West niet: hij is nog steeds van plan om zich kandidaat te stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024. "Als ik meedoe in die race hebben we zoveel banen gecreëerd met mijn kledingmerk dat ik niet hoef te rennen maar kan lopen." UitgelachenHet idee om banen te scheppen voor de Amerikanen is natuurlijk een nobel streven maar zijn wens om president te worden wordt duidelijk niet serieus genomen door de aanwezige pers, die erom lacht. De rapper kan dat duidelijk niet waarderen: "Waar lachen jullie om?" Bekijk het fragment van het AD hierboven. Bekijk ook Samantha de Jong heeft nieuwe look: "Klaar met Barbie-tijd" Bekijk deze video » Martijn Krabbé over The Voice-ruzie: "Lil' Kleine heeft zichzelf gediskwalificeerd" Bekijk deze video » Angela de Jong: "Britt Dekker hoort te vaak hoe geweldig ze is" Bekijk deze video »
Show :
Kanye West wil president worden maar wordt uitgelachen door pers

Aan grootheidswaanzin ontbreekt het Kanye West niet: hij is nog steeds van plan om zich kandidaat te stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024. "Als ik meedoe in die race hebben we zoveel banen gecreëerd met mijn kledingmerk dat ik niet hoef te rennen maar kan lopen."

Uitgelachen
Het idee om banen te scheppen voor de Amerikanen is natuurlijk een nobel streven maar zijn wens om president te worden wordt duidelijk niet serieus genomen door de aanwezige pers, die erom lacht. De rapper kan dat duidelijk niet waarderen: "Waar lachen jullie om?" Bekijk het fragment van het AD hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kanye West wil president worden maar wordt uitgelachen door pers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen