Testament prins Friso onthuld: "Mabel moest laten vaststellen dat hij wilsonbekwaam was"

Testament prins Friso onthuld: "Mabel moest laten vaststellen dat hij wilsonbekwaam was"

Testament prins Friso onthuld: "Mabel moest laten vaststellen dat hij wilsonbekwaam was" Vlak voor het overlijden van prins Friso heeft zijn vrouw Mabel ervoor gekozen een testament op te stellen voor haar echtgenoot, die op dat moment nog in coma lag. "Ze moest hem wilsonbekwaam laten verklaren", aldus Marc van der Linden. Moeilijke beslissingen MabelDe koningshuisdeskundige kwam in het bezit van het testament en zegt daarover: "In Engeland kun je testamenten openbaar inzien. Het opvallendste is dat het niet door Friso zelf is opgesteld maar door Mabel, die daar een aantal hele moeilijke beslissingen over heeft moeten nemen. Ze moest laten vaststellen dat hij wilsonbekwaam was omdat er nog geen testament was." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Martijn Krabbé over The Voice-ruzie: "Lil' Kleine heeft zichzelf gediskwalificeerd" Bekijk deze video » Angela de Jong: "Britt Dekker hoort te vaak hoe geweldig ze is" Bekijk deze video » Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel: "Ik wil verantwoordelijkheid nemen" Bekijk deze video »
TV :
Testament prins Friso onthuld: "Mabel moest laten vaststellen dat hij wilsonbekwaam was"

Vlak voor het overlijden van prins Friso heeft zijn vrouw Mabel ervoor gekozen een testament op te stellen voor haar echtgenoot, die op dat moment nog in coma lag. "Ze moest hem wilsonbekwaam laten verklaren", aldus Marc van der Linden.

Moeilijke beslissingen Mabel
De koningshuisdeskundige kwam in het bezit van het testament en zegt daarover: "In Engeland kun je testamenten openbaar inzien. Het opvallendste is dat het niet door Friso zelf is opgesteld maar door Mabel, die daar een aantal hele moeilijke beslissingen over heeft moeten nemen. Ze moest laten vaststellen dat hij wilsonbekwaam was omdat er nog geen testament was." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Laat hieronder weten wat je van deze video van RTL Boulevard vindt


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV