Superkids-deelnemer wil best een dag Gordon zijn

Superkids-deelnemer wil best een dag Gordon zijn

Superkids-deelnemer wil best een dag <em>Gordon</em> zijn "Wie zou jij voor een dag willen zijn, Gordon of Maan?", vraagt presentatrice Wendy van Dijk aan een van de jonge deelnemers aan de talentenshow Superkids. "Ik denk Gordon, ik wil graag weten wat er allemaal in zijn hoofd omgaat", is het opvallende antwoord. Bekijk het fragment van Superkids hierboven. Superkids is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Superkids terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Martijn Krabbé over The Voice-ruzie: "Lil' Kleine heeft zichzelf gediskwalificeerd" Bekijk deze video » Tjitske Reidinga doet miskoop: zilveren berenschoenen. Merel Westrik kan het niet geloven. Bekijk deze video » Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel: "Ik wil verantwoordelijkheid nemen" Bekijk deze video »
TV :
Superkids-deelnemer wil best een dag Gordon zijn

"Wie zou jij voor een dag willen zijn, Gordon of Maan?", vraagt presentatrice Wendy van Dijk aan een van de jonge deelnemers aan de talentenshow Superkids. "Ik denk Gordon, ik wil graag weten wat er allemaal in zijn hoofd omgaat", is het opvallende antwoord. Bekijk het fragment van Superkids hierboven.

Superkids is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Superkids terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Superkids-deelnemer wil best een dag Gordon zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV