Zien: Tv-première van Murder on the Orient Express bij SBS6

Zien: Tv-première van Murder on the Orient Express bij SBS6

Zien: Tv-première van <em>Murder on the Orient Express</em> bij SBS6 De drama/thriller-film Murder on the Orient Express (2017) is buitengewoon vermakelijk. Het is een verfilming van de detectiveroman Moord in de Oriënt-Expres van Agatha Christie. De film met onder anderen Penélope Cruz, Johnny Depp, Derek Jacobi én onze eigen Marwan Kenzari is vanavond (8 november) te zien op SBS6. Mis het niet! De film Murder on the Orient Express (2017) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op vrijdag 8 november om 20.30 uur te zien op SBS 6. Lees hier waar je Murder on the Orient Express nog meer kunt kijken. Trailer Murder on the Orient Express Bekijk deze trailer »
Film :
Zien: Tv-première van Murder on the Orient Express bij SBS6

De drama/thriller-film Murder on the Orient Express (2017) is buitengewoon vermakelijk. Het is een verfilming van de detectiveroman Moord in de Oriënt-Expres van Agatha Christie. De film met onder anderen Penélope Cruz, Johnny Depp, Derek Jacobi én onze eigen Marwan Kenzari is vanavond (8 november) te zien op SBS6. Mis het niet!

De film Murder on the Orient Express (2017) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op vrijdag 8 november om 20.30 uur te zien op SBS 6. Lees hier waar je Murder on the Orient Express nog meer kunt kijken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tv-première van Murder on the Orient Express bij SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen