Koningin Máxima ontvangt drummer Marijn (10) bij haar thuis: "Dit vergeet ik nooit meer"

Koningin Máxima ontvangt drummer Marijn (10) bij haar thuis: "Dit vergeet ik nooit meer"

Koningin Máxima ontvangt drummer Marijn (10) bij haar thuis: "Dit vergeet ik nooit meer" Koningin Máxima wil dat muziekles een vast onderdeel wordt op alle basisscholen in het land en om daar aandacht voor te vragen heeft de koningin een aantal kinderen met een muziekinstrument uitgenodigd op het paleis, zo ook drummer Marijn. Gast in Paleis Huis ten BoschDe 10-jarige Marijn weet niet wat hem overkomt, maar geeft heel rustig antwoord op Máxima's vragen. Ook sjouwde de jongeman zijn drumstel mee naar Paleis Huis ten Bosch om een stukje te spelen voor de koningin. Máxima lijkt erg onder de indruk van zijn drumkunsten. Bekijk de Shownieuws-beelden waarin Marijn voor Máxima drumt hierboven. Koning Willem-Alexander geeft journalist op de rode loper een snauw Bekijk deze video » Koningin Máxima schittert in creatie van Claes Iversen bij bezoek Stedelijk Museum Bekijk deze video » Koningin Máxima en prinses Beatrix gezellig samen op stap, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Royals :
Koningin Máxima ontvangt drummer Marijn (10) bij haar thuis: "Dit vergeet ik nooit meer"

Koningin Máxima wil dat muziekles een vast onderdeel wordt op alle basisscholen in het land en om daar aandacht voor te vragen heeft de koningin een aantal kinderen met een muziekinstrument uitgenodigd op het paleis, zo ook drummer Marijn.

Gast in Paleis Huis ten Bosch
De 10-jarige Marijn weet niet wat hem overkomt, maar geeft heel rustig antwoord op Máxima's vragen. Ook sjouwde de jongeman zijn drumstel mee naar Paleis Huis ten Bosch om een stukje te spelen voor de koningin. Máxima lijkt erg onder de indruk van zijn drumkunsten.

Bekijk de Shownieuws-beelden waarin Marijn voor Máxima drumt hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima ontvangt drummer Marijn (10) bij haar thuis: "Dit vergeet ik nooit meer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV