Patty Brard bereidt zich op Ibiza voor op Kerst: "Haardhout is weer op z'n plek"

Patty Brard bereidt zich op Ibiza voor op Kerst: "Haardhout is weer op z'n plek"

<em>Patty Brard</em> bereidt zich op <em>Ibiza</em> voor op Kerst: &quot;Haardhout is weer op z'n plek&quot; Als Patty Brard geen drukke agenda heeft in ons koude kikkerlandje, dan vertoeft ze graag met haar man Antoine van de Vijver op Ibiza. "Laat de Kerst maar komen"Patty is momenteel op Ibiza en geniet van het samenzijn met haar man en kleine puppies. Vrijdag is ze druk bezig geweest in de tuin. Het stel is al helemaal voorbereid op de koude decemberdagen: "Het haardhout is weer op z'n plek, laat de Kerst maar komen!", aldus Patty. Bekijk de Instagram video die Patty deelt hierboven. Patty Brard gaat samen met Winston Dancing on Ice presenteren Bekijk deze video » Patty Brard liefdevol onthaald door haar puppies op Ibiza Bekijk deze video »
Amusement :
Patty Brard bereidt zich op Ibiza voor op Kerst: "Haardhout is weer op z'n plek"

Als Patty Brard geen drukke agenda heeft in ons koude kikkerlandje, dan vertoeft ze graag met haar man Antoine van de Vijver op Ibiza.

"Laat de Kerst maar komen"
Patty is momenteel op Ibiza en geniet van het samenzijn met haar man en kleine puppies. Vrijdag is ze druk bezig geweest in de tuin. Het stel is al helemaal voorbereid op de koude decemberdagen: "Het haardhout is weer op z'n plek, laat de Kerst maar komen!", aldus Patty.

Bekijk de Instagram video die Patty deelt hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard bereidt zich op Ibiza voor op Kerst: "Haardhout is weer op z'n plek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV