Shockerend: 84% van de jongeren kan niet zonder telefoon

Shockerend: 84% van de jongeren kan niet zonder telefoon

Shockerend: 84% van de jongeren kan niet zonder telefoon Van 8 t/m 15 november 2019 is de Week van de Mediawijsheid met als thema 'Aan en uit?' Het is goed dat er aandacht wordt besteed aan het smartphone gebruik. Een derde van iedereen tussen de 16 en 34 jaar noemt zich namelijk verslaafd aan hun smartphone. Geen tijd voor slapenDe jongeren tussen de 16 en 34 zitten vaker dan ze willen op hun telefoon, waardoor er geen tijd is voor belangrijke dingen zoals school, werk, relaties of slapen. Uit onderzoek van 3vraagt blijkt dat 84% niet zonder telefoon kan. Bekijk de NOS Stories om meer te weten te komen over het smartphone gebruik van jongeren. Nienke Plas over smartphonegebruik: "Dan zit je ineens je hele mandje te vullen omdat het sale is" Bekijk deze video » Sylvie Meis probeert zwoel in de camera te kijken Bekijk deze video » André Hazes verklaart foto's blote mannen in zijn smartphone Bekijk deze video »
Nieuws :
Shockerend: 84% van de jongeren kan niet zonder telefoon

Van 8 t/m 15 november 2019 is de Week van de Mediawijsheid met als thema 'Aan en uit?' Het is goed dat er aandacht wordt besteed aan het smartphone gebruik. Een derde van iedereen tussen de 16 en 34 jaar noemt zich namelijk verslaafd aan hun smartphone.

Geen tijd voor slapen
De jongeren tussen de 16 en 34 zitten vaker dan ze willen op hun telefoon, waardoor er geen tijd is voor belangrijke dingen zoals school, werk, relaties of slapen. Uit onderzoek van 3vraagt blijkt dat 84% niet zonder telefoon kan.

Bekijk de NOS Stories om meer te weten te komen over het smartphone gebruik van jongeren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shockerend: 84% van de jongeren kan niet zonder telefoon of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV