Elf personen onwel na vreemde geur in middelbare school in Doetinchem

Elf personen onwel na vreemde geur in middelbare school in Doetinchem

Elf personen onwel na vreemde geur in middelbare school in Doetinchem Een middelbare school aan de Spoorstraat in Doetinchem is een ruime tijd ontruimd geweest. De reden hiervoor: een vreemde lucht in het gebouw. Prikkende ogenEr zijn zelfs een aantal personen onwel geworden door de aparte lucht in de school. Elf personen zijn nagekeken door ambulancepersoneel, de slachtoffers hadden last van prikkende ogen. De brandweer heeft de school onderzocht, onder meer met een hoogwerker. De geur bleek te zijn ontstaan doordat een ventilator aanliep. Bekijk de Hart van Nederland-beelden betreft de ontruimde school in Doetinchem hierboven. Plofkraak Haarlemmermeerstraat in Amsterdam: "slapende bewoner gewond" Bekijk deze video » Toerist gereanimeerd na sprong in Amsterdamse gracht Bekijk deze video »
Nieuws :
Elf personen onwel na vreemde geur in middelbare school in Doetinchem

Een middelbare school aan de Spoorstraat in Doetinchem is een ruime tijd ontruimd geweest. De reden hiervoor: een vreemde lucht in het gebouw.

Prikkende ogen
Er zijn zelfs een aantal personen onwel geworden door de aparte lucht in de school. Elf personen zijn nagekeken door ambulancepersoneel, de slachtoffers hadden last van prikkende ogen. De brandweer heeft de school onderzocht, onder meer met een hoogwerker. De geur bleek te zijn ontstaan doordat een ventilator aanliep.

Bekijk de Hart van Nederland-beelden betreft de ontruimde school in Doetinchem hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Elf personen onwel na vreemde geur in middelbare school in Doetinchem of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV