Rotterdamse breakdancer Menno van Gorp gaat zaterdag voor derde WK-winst op rij

Rotterdamse breakdancer Menno van Gorp gaat zaterdag voor derde WK-winst op rij

Rotterdamse breakdancer <em>Menno van Gorp</em> gaat zaterdag voor derde WK-winst op rij Zaterdag 9 november gaat Menno van Gorp voor de derde keer meedoen aan het WK Breakdance. De Red Bull BC One World Final wordt dit keer gehouden in Mumbai India. Eerder won Menno het event al twee keer, daarmee is hij de eerste ter wereld die de titel voor de derde keer kan winnen. De beste man is enorm hongerig naar de winst: "Dit moet ik doen", meldt hij aan Het AD. Bekijk bovenstaande video waarin breakdancer Menno wordt geïnterviewd door Het AD. Anouk maakt acht ton winst na verkoop appartement Amsterdam Bekijk deze video » Zuid-Afrikaans rugbyteam als helden onthaald na winst WK Bekijk deze video »
Amusement :
Rotterdamse breakdancer Menno van Gorp gaat zaterdag voor derde WK-winst op rij

Zaterdag 9 november gaat Menno van Gorp voor de derde keer meedoen aan het WK Breakdance. De Red Bull BC One World Final wordt dit keer gehouden in Mumbai India. Eerder won Menno het event al twee keer, daarmee is hij de eerste ter wereld die de titel voor de derde keer kan winnen. De beste man is enorm hongerig naar de winst: "Dit moet ik doen", meldt hij aan Het AD.

Bekijk bovenstaande video waarin breakdancer Menno wordt geïnterviewd door Het AD.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rotterdamse breakdancer Menno van Gorp gaat zaterdag voor derde WK-winst op rij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen