Kristen Bell: "Mijn kinderen zijn zó dom... Ze denken dat ik 63 of 89 ben!"

Kristen Bell: "Mijn kinderen zijn zó dom... Ze denken dat ik 63 of 89 ben!"

<em>Kristen Bell</em>: &quot;Mijn kinderen zijn zó dom... Ze denken dat ik 63 of 89 ben!&quot; Acteur Ken Jeong valt in voor Ellen DeGeneres, en hij ontvangt actrice Kristen Bell. Zij is binnenkort te horen in de nieuwe film Frozen 2, maar ze vertelt ook over haar verjaardag: "Mijn kinderen zijn zó dom... Ze denken dat ik 63 of 89 ben!" GrappenIn werkelijkheid is de prachtige actrice pas 39 jaar oud, maar dat weerhoudt haar kinderen er niet van om haar af en toe flink in de maling te nemen. Daarmee worden Bell en haar man Dax Shepard behoorlijk scherp gehouden: "Als ze aardig tegen elkaar zijn, wordt het verdacht... Zo hebben ze eens liters water over mijn matras gegooid!" Bekijk het interview met Kristen Bell hierboven. De eerste prachtige beelden van de nieuwe Disney animatiefilm Frozen 2 Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens kan het weer niet laten: hij zingt Frozen-hit 'Let It Go' Bekijk deze video » Cast van Frozen 2 vertelt: "Het is als de Fast & Furious-films... Ze groeien met je mee" Bekijk deze video »
Entertainment :
Kristen Bell: "Mijn kinderen zijn zó dom... Ze denken dat ik 63 of 89 ben!"

Acteur Ken Jeong valt in voor Ellen DeGeneres, en hij ontvangt actrice Kristen Bell. Zij is binnenkort te horen in de nieuwe film Frozen 2, maar ze vertelt ook over haar verjaardag: "Mijn kinderen zijn zó dom... Ze denken dat ik 63 of 89 ben!"

Grappen
In werkelijkheid is de prachtige actrice pas 39 jaar oud, maar dat weerhoudt haar kinderen er niet van om haar af en toe flink in de maling te nemen. Daarmee worden Bell en haar man Dax Shepard behoorlijk scherp gehouden: "Als ze aardig tegen elkaar zijn, wordt het verdacht... Zo hebben ze eens liters water over mijn matras gegooid!"

Bekijk het interview met Kristen Bell hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kristen Bell: "Mijn kinderen zijn zó dom... Ze denken dat ik 63 of 89 ben!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen