Roel van Velzen openhartig over scheiding: "Wie ben ik nu..."

Roel van Velzen openhartig over scheiding: "Wie ben ik nu..."

Roel van Velzen openhartig over scheiding: "Wie ben ik nu..." Op de plek van Marieke zat vrijdagmorgen Roel van Velzen. Samen met Mattie blikte een openhartige Roel terug op de afgelopen periode waar hij en zijn vrouw Marloes uit elkaar gingen. De zanger vertelt over de pijnlijke scheiding: "We hebben twee kids samen, de grootste verandering is nu dat je daar samen voor moet zorgen, terwijl je niet meer samen in een huis woont. Maar gelukkig gaat dat goed, maar dat moet je toch opnieuw uitvinden", aldus Roel. Hij geeft aan dat hij nu heel anders in het leven staat:"Wie ben ik nu, en hoe gaat het met me?", dat zijn vragen die Roel deze tijden aan zichzelf stelt. Beluister het gesprek tussen Roel en Mattie in de Qmusic video hierboven. Tim Douwsma over scheiding ouders: "Ik kan er nog steeds emotioneel van raken" Bekijk deze video » Roel van Velzen had zware periode: "Door therapie kon ik weer muziek maken" Bekijk deze video »
Amusement :
Roel van Velzen openhartig over scheiding: "Wie ben ik nu..."

Op de plek van Marieke zat vrijdagmorgen Roel van Velzen. Samen met Mattie blikte een openhartige Roel terug op de afgelopen periode waar hij en zijn vrouw Marloes uit elkaar gingen.

De zanger vertelt over de pijnlijke scheiding: "We hebben twee kids samen, de grootste verandering is nu dat je daar samen voor moet zorgen, terwijl je niet meer samen in een huis woont. Maar gelukkig gaat dat goed, maar dat moet je toch opnieuw uitvinden", aldus Roel. Hij geeft aan dat hij nu heel anders in het leven staat:"Wie ben ik nu, en hoe gaat het met me?", dat zijn vragen die Roel deze tijden aan zichzelf stelt.

Beluister het gesprek tussen Roel en Mattie in de Qmusic video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roel van Velzen openhartig over scheiding: "Wie ben ik nu..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV