Ali B zorgt voor een feestje in The Voice Of Holland: "Applaus voor opa en oma"

Ali B zorgt voor een feestje in The Voice Of Holland: "Applaus voor opa en oma"

Ali B zorgt voor een feestje in The Voice Of Holland: "Applaus voor opa en oma" Vrijdag 8 november gaat het tiende seizoen van The Voice Of Holland van start. Zorg ervoor dat je vanavond om 20:30 uur voor de buis zit, want jurylid Ali B maakt er een dolle boel van. Rapper Ali B roept een paar mensen op het podium om samen een feestje te bouwen, en dat gaat er wild aan toe: "Applaus voor opa en oma", zegt het jurylid na de dans. Bekijk de video waarin Ali los gaat hierboven. Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf 8 november elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Voice terugkijken via Gids.tv. Chantal Janzen sloopt The Voice draaistoelen op haar eerste werkdag Bekijk deze video » Ali B over coaches The Voice of Holland: 'Vier TBS'ers in stoelen' Bekijk deze video » Comedy Central Roast of Ali B: "The Voice is een kutshow" Bekijk deze video »
TV :
Ali B zorgt voor een feestje in The Voice Of Holland: "Applaus voor opa en oma"

Vrijdag 8 november gaat het tiende seizoen van The Voice Of Holland van start. Zorg ervoor dat je vanavond om 20:30 uur voor de buis zit, want jurylid Ali B maakt er een dolle boel van.

Rapper Ali B roept een paar mensen op het podium om samen een feestje te bouwen, en dat gaat er wild aan toe: "Applaus voor opa en oma", zegt het jurylid na de dans.

Bekijk de video waarin Ali los gaat hierboven. Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf 8 november elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Voice terugkijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali B zorgt voor een feestje in The Voice Of Holland: "Applaus voor opa en oma" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV