Jordie moet Utopia verlaten na kort verblijf: ‘Totale bullshit’

Jordie moet Utopia verlaten na kort verblijf: ‘Totale bullshit’

Jordie moet Utopia verlaten na kort verblijf: ‘Totale bullshit’ Jordie baalt aan de ene kant dat hij Utopia heeft moeten verlaten, maar is aan de andere kant ook opgelucht. Na een onverwachte stemming bleek dat Jordie de minste steun van zijn medebewoners kreeg. 'Relieved'Jordie, die sinds juli in Utopia verbleef, is opgelucht. “Relieved. Alles valt van mijn schouder af.” Toch kan hij de reden van zijn vertrek niet begrijpen, een belangrijke reden volgens de anderen was dat hij het minst lang in Utopia was. “Totale bullshit. Als je heel veel hebt gedaan in hele korte tijd vind ik juist dat dat beloond moet worden.” Ook Shelley vertelt dat ze hem liever in Utopia had gehouden. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Utopia: Andrea haalt uit naar Utopianen na exit Bekijk deze video » Utopia: tranen bij Alexandra en Shelley Bekijk deze video »
TV :
Jordie moet Utopia verlaten na kort verblijf: ‘Totale bullshit’

Jordie baalt aan de ene kant dat hij Utopia heeft moeten verlaten, maar is aan de andere kant ook opgelucht. Na een onverwachte stemming bleek dat Jordie de minste steun van zijn medebewoners kreeg.

'Relieved'
Jordie, die sinds juli in Utopia verbleef, is opgelucht. “Relieved. Alles valt van mijn schouder af.” Toch kan hij de reden van zijn vertrek niet begrijpen, een belangrijke reden volgens de anderen was dat hij het minst lang in Utopia was. “Totale bullshit. Als je heel veel hebt gedaan in hele korte tijd vind ik juist dat dat beloond moet worden.” Ook Shelley vertelt dat ze hem liever in Utopia had gehouden.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jordie moet Utopia verlaten na kort verblijf: ‘Totale bullshit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV