Nienke Plas zegt haar theatershow af: "Ik voel me heel belabberd eronder"

Nienke Plas zegt haar theatershow af: "Ik voel me heel belabberd eronder"

Nienke Plas zegt haar theatershow af: "Ik voel me heel belabberd eronder" Nienke Plas reist heel het land door met haar theatershow Van de hak op de tak, alleen voelt ze zich vrijdag niet zo goed. De vlogster en presentatrice is al meerdere keren langs de weg gestopt en houdt een papierenzak bij de hand voor het geval het mis gaat. "Het is het laatste wat je wil""Ik voel me heel belabberd eronder dat ik moet afzeggen, het is het laatste wat je wil als je zoiets doet, we gaan een nieuwe voorstelling fixen voor jullie", vertelt Nienke in een Instagram Story aan haar fans. Bekijk hierboven de video die ze opneemt om haar fans te laten weten dat de voorstelling van vrijdagavond helaas niet door kan gaan. Nienke Plas krijgt schrik van haar leven: ze wordt verdacht van drugshandel Bekijk deze video » Finale The Masked Singer: Bidsprinkhaan blijkt Nienke Plas Bekijk deze video » Nienke Plas en Resley hebben meningsverschil over Nienke's outfit Bekijk deze video »
Amusement :
Nienke Plas zegt haar theatershow af: "Ik voel me heel belabberd eronder"

Nienke Plas reist heel het land door met haar theatershow Van de hak op de tak, alleen voelt ze zich vrijdag niet zo goed. De vlogster en presentatrice is al meerdere keren langs de weg gestopt en houdt een papierenzak bij de hand voor het geval het mis gaat.

"Het is het laatste wat je wil"
"Ik voel me heel belabberd eronder dat ik moet afzeggen, het is het laatste wat je wil als je zoiets doet, we gaan een nieuwe voorstelling fixen voor jullie", vertelt Nienke in een Instagram Story aan haar fans.

Bekijk hierboven de video die ze opneemt om haar fans te laten weten dat de voorstelling van vrijdagavond helaas niet door kan gaan.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nienke Plas zegt haar theatershow af: "Ik voel me heel belabberd eronder" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV